Neurofeedback Instituut Nederland is het grootste instituut in Nederland op het gebied van Neurofeedback met acht vestigingen. Wij zitten in Amersfoort, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, en Rotterdam.

Jaarlijks melden meer dan 750 cliënten zich bij ons aan. Het Neurofeedback Instituut Nederland biedt neurofeedback behandeling aan volwassenen en kinderen vanaf ongeveer 4 jaar in een professioneel klimaat met hoog gekwalificeerde en betrokken therapeuten. De behandelingen vinden plaats door of onder supervisie van een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog. De zorg is effectief en doelmatig, waardoor niet alleen een kwalitatief goed behandelresultaat gerealiseerd wordt, maar die op termijn ook kostenbesparing als resultaat heeft.

Wij werken samen met diverse verschillende instellingen, waaronder het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven en het Ikazia Ziekenhuis in Rotterdam. Daarnaast verrichten we wetenschappelijk onderzoek in samenwerking met de Universiteit van Utrecht en Karakter, centrum voor jeugdpsychiatrie te Nijmegen. Meerdere huisartsen, bedrijfsartsen, psychologen en psychiaters verwijzen cliënten naar ons instituut.

Het Neurofeedback Instituut Nederland helpt cliënten met uiteenlopende (neuro)psychologische problemen. Denk daarbij aan:

Het Neurofeedback Instituut Nederland is een eerstelijns instelling. Dit houdt in dat een cliënt geen verwijsbrief nodig heeft voor aanmelding, tenzij de zorgverzekeringsmaatschappij van de cliënt daarom vraagt. U kunt natuurlijk uw cliënten wel aan ons doorverwijzen. Daarbij bieden wij u de mogelijkheid, indien de cliënt hiervoor toestemming geeft, dat u de voortgang van de behandeling online kunt volgen. In onze praktijken werken BIG-geregistreerde GZ-psychologen. Neurofeedback Instituut Nederland is HKZ-gecertificeerd, waardoor helder inzicht in de behandelresultaten gegeven kan worden.

Voor vragen over neurofeedbackbehandeling of voor het doorverwijzen van cliënten kunt u contact opnemen met ons secretariaat op nummer 040-296 3113.