Algemeen

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Ook is getracht de informatie actueel te houden. Desondanks kunnen geen rechten aan de vermelde informatie worden ontleend. Neurofeedback Instituut Nederland BV geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, actualiteit of kwaliteit. Bij twijfel verzoeken wij u daarom contact op te nemen met Neurofeedback Instituut Nederland BV.

E-mail

Bij het beantwoorden van e-mails wordt grote nauwkeurigheid betracht. De informatie die Neurofeedback Instituut Nederland BV via de e-mail ontvangt wordt altijd vertrouwelijk behandeld volgens het privacybeleid van Neurofeedback Instituut Nederland BV.
Gebruik informatie

Neurofeedback Instituut Nederland BV is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruiken van de informatie van de website van Neurofeedback Instituut Nederland BV. Informatie op deze website kan nimmer worden beschouwd als vervanging van een consult of een behandeling bij een arts, psycholoog of psychiater.

Externe links

De website van copyright Neurofeedback Instituut Nederland BV bevat tevens een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Neurofeedback Instituut Nederland BV kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina's van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

Copyright

Teksten, illustraties, lay-out en buttons van de website zijn © copyright Neurofeedback Instituut Nederland BV. Gebruik van teksten is alleen toegestaan na schriftelijk toestemming van Neurofeedback Instituut Nederland BV. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@neurofeedback.nl .

Vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen aangaande deze website dan kunt u een mail te sturen naar info@neurofeedback.nl.